Teltházzal, 100 versenyzővel zajlott a magyar golfszezon egyik leginkább várt megmérettetése szombaton, tökéletes időjárási és pálya körülmények között.

A greensome játékforma ezúttal is elképesztő izgalmakat rejtegetett, mint utóbb kiderült, minden ütésnek döntő jelentősége volt a végeredmény kialakulásának szempontjából.

Az első helyen hármas együttállás alakult ki a Le Viet Hung-Phan Thuy Duong páros, a Szűcs László-Szépfy Márton duó-, valamint az apa-fiú Berkes Zoltán-Berkes Olivér formáció között, miután mindhárom páros 46 stableford pontot ért el. A hátsó 9 szakaszon elért jobb eredményével az előbbi két páros között dőlt el az első hely sorsa, közöttük is a Le Viet Hung-Phan Thuy Duong duó az utolsó 6 szakaszon elért jobb eredménye miatt állhatott fel a dobogó legfelső fokára, ezzel megváltva helyüket a Kitzbühelben megrendezésre kerülő Világdöntőre.
A játéknap abszolút legjobb eredményét a Dr. Bohács Zsolt – Rádonyi Kristóf páros érte el, 74 ütéses körüknek köszönhetően.

A versenyzőknek a játék befejezését követően lehetőségük nyílt a vadonatúj E-tron tesztelésére is, miközben a teraszon Gianni Annoni olasz gasztronómiai körutazásra invitálta az ereményhirdetésre váró játékosokat.

Tökéletes nap volt, amely sokáig emlékezetes marad, köszönjük mindenkinek, akik az Audit és a Pannoniát választották és természetesen gratulálunk a győzteseknek!