Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

A verseny rendezője: Pannonia Golf & Country Club
Szabályok: A verseny az R & A Rules Limited szabályai, a Magyar Golf Szövetség Versenyszabályzata, valamint a Pannonia Golf & Country Club helyi szabályainak megfelelően kerül megrendezésre.
A verseny helyszíne, időpontja: Pannonia Golf & Country Club, 8087, Alcsútdoboz, Máriavölgy, 2019.04.27, szombat.
Nevezési határidő: a nevezés a versenyt megelőző napon 12.00 óráig adható le a Pannonia Golf & Country Club recepcióján személyesen, vagy telefonon. (Tee time információ a “Pc Caddie-n” Pannonia Golf & Country Club recepcióján érhető el a versenyt megelőző napon 16:00-tól.)

Nevezési díj:

 • PGCC junior játékosainak: 4.900 Ft
 • PGCC felnőtt játékosainak: 7.500 Ft
 • Egyéb klub junior játékosainak: 14.900 Ft
 • Egyéb klub felnőtt játékosainak: 22.000 Ft

A nevezési díj tartalmazza a versenyen és a díjkiosztón való részvételt, a versenyzők számára verseny előtti és utáni étkezést, valamint a nyereményeket.
Résztvevők: Bármely hazai és külföldi klub amatőr tagja, igazolt max. 36 hendikeppel, kategóriánkénti besorolás alapján. (36 feletti HCP-vel rendelkező játékosok nevezését a Versenybizottság elfogadhatja, de a versenyen maximum 36-os hendikepnek megfelelő kategóriában kerülnek értékelésre)
Résztvevők maximális száma: 104 fő. Több jelentkező esetén a 104 legjobb hendikeppel rendelkező játékos.

Kategóriák:

 • Bruttó kategória: EHCP -36
 • Nettó Férfi “A” kategória: EHCP -18,4
 • Nettó Férfi “B” kategória: EHCP 18,5- 36
 • Nettó Junior kategória: EHCP -36
 • Nettó Senior kategória: EHCP -36
 • Nettó Női kategória: EHCP -36

A verseny játékformája: stableford play 18 szakaszon, HCP minősítő versenykörben.
A verseny indítása: 9:00 -kor 1-es és 10-es tee-ről, 4 fős flight-okban.
Elütő: mindenki az életkorának és nemének megfelelő, standard elütőkről indul.
Eredményhirdetés: a verseny befejezését követő 1 órán belül.
Díjazottak:

 • Bruttó stableford I.
 • Kategóriánkénti nettó stableford I.-III. helyezett.
  Kategóriánként négy résztvevő játékosig csak az első helyezett kerül díjazásra, kategóriánként kilenc résztvevő játékosig az első két helyezett kerül díjazásra, tíz vagy több játékos esetén kerül mindhárom helyezett díjazásra.

Versenybizottság: Szeberényi Máté, Jakobi András
Holtverseny: az MGSZ Versenyszabályzatának 27-es pontja szerint.
Score-kártya leadása: A score-kártyát a játék befejezését követően a lehető legrövidebb időn belül az erre kijelölt helységben a versenyző és markere által aláírva kell leadni. Amennyiben a játékos a score-kártyát leadta, úgy módosításra, javításra a továbbiakban nincs lehetősége.
Golfkocsi használata: Elektromos autó használata a Magyar Golf Szövetség Versenyszabályzatában foglaltak szerint lehetséges, kivételt képeznek a következő esetek: 70 év feletti seniorok indulhatnak elektromos autóval, eredményük beszámít a versenybe. Tartós betegségét szakorvosi igazolással igazoló versenyző indulhat elektromos autóval – abban az esetben, ha az igazolását legkésőbb a nevezéssel egy időben bemutatja és láttamoztatja a Versenybizottsággal. Az igazolás előzetes bemutatása esetén a játékos eredménye beszámít a végeredménybe. Bármely résztvevő orvosi igazolás nélkül is indulhat elektromos autóval a versenyen, azonban eredménye csak abban az esetben számít bele a verseny értékelésébe, ha azt a Versenybizottság előzetesen jóváhagyta.
Távolságmérők használata: a klub engedélyezi a távolságmérők használatát,
A Versenybizottság a változtatás jogát fenntartja!