A hagyományoknak megfelelően kétnapos stroke play küzdelemben dőlt el a Klubbajnokság sorsa, a versenyforma pedig ezúttal is rendkívüli izgalmakat tartogatott magában!

Az idei verseny fő támogatója és egyben névadója a KIA Motors Hungary volt, mely dinamizmusa és innovatív filozófiája kiválóan illeszkedik a golf szellemiségéhez.

Az első napot követően a későbbi győztesek, Berkenyei Daniella és Kemény Kevin is első helyen álltak, de a verseny korántsem volt lefutva, Rózsa Dávid és Kiss Polett is komoly versenyre késztette a bajnoki cím várományosait. Kevin végül sikerrel megőrizte előnyét és élete első Klubbajnoki trófeájával gazdagodott, Daniella pedig a fantasztikus második napot produkáló Kiss Polett (76 ütés a második körben) ellen a második playoff szakaszon győzedelmeskedett!

A Bajnokság egyben a Pannónia Challenge Tour döntője is volt, ahol a kétnapos lebonyolítás miatt extra pontokért küzdöttek a játékosok. A szezonon átívelő pontverseny abszolút győztese Klubunk büszkesége, Rózsa Dávid lett, míg a Férfiak „A” kategóriájában Mujahid Tamás, a „B” kategóriában Qin Dao Qiang, a hölgyek versenyében a 2017-es Klubbajnok Wieser-Takács Zsuzsa, a legifjabbak kategóriájában pedig a Junior Akadémia tehetsége, Nagy Ármin győzött.

A Pannónia Challenge Tour idén is a szezon legnépesebb versenysorozataként zárt, 3 korábbi ranglistaversenyünk mindegyike 100 versenyző feletti létszámmal került megrendezésre, a Klubbajnokság pedig több mint 80 nevezővel indult.

Köszönjük minden játékosnak és partnerünknek, hogy minket választottak és segítségükkel öregbíteni tudtuk a Pannónia Challenge Tour hírét.

Találkozunk 2019-ben is!