szállás kép kétágyas szoba

Pannónia Junior Academy & Suites

Szálláshely a golfozók igényeire szabva

A Pannónia Golf & Country Club 2019-es golfszezonban nyitja meg 10 kétágyas szobából álló szállás létesítményét. A klub történetében először lehetőség nyílik a 18 szakaszos championship golfpálya közvetlen közelében, a kerti szökőkútra nyíló egyedülálló panorámás kétágyas szobákban, megszállni.

A Pannónia Junior Academy & Suites tervezése során igyekeztünk a golfsport speciális igényeihez alakítani a szobák elrendezését és infrastruktúráját. A 10 légkondicionált, kérésre egybenyitható, ezáltal családok számára is kényelmes lakóteret biztosító, szoba kellemes pihenési lehetőséget nyújt minden korosztály számára a teljes golfszezonban.

Vendégeink részére a Pannónia terasz kiváló séfjei gondoskodnak gasztronómiai élvezetekről minden étkezés során, legyen szó akár egy játék előtti gyors reggeliről vagy egy kiadós vacsoráról a Pannónia teraszán, gyönyörködve a máriavölgyi naplementében.

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt hamarosan, hogy részesüljön a Pannónia élményből

Szobatípusaink

Kétágyas szobák

Álomesküvő egy varázslatos helyszínen? Meghitt családi esemény?
A Pannónia Golf & Country Club igazodva az egyedi igényekhez segít abban, hogy egy felejthetetlen élményben része az együtt ünneplő családtagoknak, barátoknak.
Keresse munkatársunkat most, hogy segíthessünk a megvalósításban!

Egybenyitható szobák

Bármilyen céges rendezvényt, találkozót emlékezetessé tehet partnerei részére a Pannónia Golf & country Club által nyújtott egyedi élmény által.
Írja meg igényeit munkatárunknak, hogy partnerek lehessünk a lebonyolításban.

"Legyen az első, aki értékeli a Pannónia Junior Academy & Suites szobáit”

ELŐRE IS KÖSZÖNJÜK!

"Legyen Ön is részese a Pannónia élménynek itt, Magyarország szívében"

A PANNÓNIA CSAPATA

"Ne feledje, hogy a legjobb árakon itt honlapunkon foglalhat!"

FOGLALJA LE MIELŐBB SZÁLLÁSÁT