Pannónia Masters 2018 sponsored by Kia


Dátum, időpont: 2018. Szeptember 29 - 30, 09:00 óra

Játékforma: Stableford

Hcp:

A verseny rendezője: Pannonia Golf & Country Club
Szabályok: A verseny az R & A Rules Limited szabályai, a Magyar Golf Szövetség Versenyszabályzata, valamint a Pannonia Golf & Country Club helyi szabályainak megfelelően kerül megrendezésre.
A verseny helyszíne: Pannonia Golf & Country Club, 8087, Alcsútdoboz, Máriavölgy,
A verseny időpontja: 2018.09.29-30.
Nevezési határidő: a nevezés a versenyt megelőző napon,: 12.00 óráig adható le a Pannonia Golf & Country Club recepcióján személyesen, vagy telefonon. (Tee time információ a "Golf network-on" Pannonia Golf & Country Club recepcióján érhető el a versenyt megelőző napon 19:00-tól.)

Nevezési díj: Pannonia GCC Junior tagjainak: 10.000. Ft
Pannonia GCC tagjainak: 13.000.Ft
Egyéb Klub Junior játékosainak: 20.000. Ft
Egyéb klub felnőtt játékosainak: 35.000. Ft
A nevezési díj tartalmazza a versenynapokon és a díjkiosztón való részvételt, a versenyzők számára verseny utáni étkezést mindkét napon, és a nyereményeket.

Résztvevők: Bármely hazai és külföldi klub amatőr tagja, igazolt max. 36 hendikeppel kategóriánkénti besorolás alapján.(36 feletti HCP-vel rendelkező játékosok nevezését a Versenybizottság elfogadhatja, de a versenyen maximum 36-os hendikepnek megfelelő kategóriában kerülnek értékelésre)
Kategóriák: Nettó Férfi A: EHCP : 0-13,9
Nettó Férfi B: EHCP: 14,0- 36,0
Nettó Női: EHCP : 0-36,0
Nettó Senior: EHCP: 0-36,0
Nettó Junior EHCP: 0-36,0
Bruttó Férfi Pannonia Master 2018 – Club Champion
Bruttó Női Pannonia Master 2018 – Club Champion

A verseny játékformája: Stroke Play 2*18 szakaszon, HCP minősítő versenykörökben.
A verseny indítása: A Pannonia Golf & Country Club 18 szakaszos, par 72-es pályáján, az első napon kategóriák szerinti hcp sorrendben, 9:00 órától az 1-es és 10-es tee-ről folyamatosan 10 percenként, 4 fős flightokban. A második versenynapon a szombati eredmények alapján, fordított indítás az 1-es és 10-es tee-ről, 9:00 órától.
Elütő: mindenki az életkornak és nemének megfelelő elütőről indul.
Eredményhirdetés: Vasárnap, a verseny befejezését követő 1 órán belül a két nap eredményei alapján.
Díjazottak: Kategóriánkénti nettó I-III. -, illetve női és férfi bruttó I. helyezett. A Nettó kategóriákban klubtagságtól független a díjazás, a Bruttó kategóriák győztesei csak érvényes Pannóniás klubtagsággal rendelkezők lehetnek.
Versenybizottság: Szeberényi Máté, Jakobi András
Holtverseny: az MGSZ Versenyszabályzatának 27-es pontja szerint.
Holtverseny: Együttállás esetén nettó díjazásban az MGSZ versenyszabályzatának 27-es pontja dönt, bruttó kategóriában együttállás esetén szétütés a Versenybizottság által kijelölt szakaszon.
Óvási díj és határidő: Az óvás a verseny befejezetté nyilvánítását követő 30 percen belül írásban nyújtandó be. Óvási díj: 20.000,-Ft.

Score-kártya leadása: A score-kártyát a játék befejezését követően a lehető legrövidebb időn belül az erre kijelölt helységben a versenyző és markere által aláírva kell leadni. Amennyiben a játékos a score-kártyát leadta, úgy módosításra, javításra a továbbiakban nincs lehetősége.

Golfkocsi használata: Elektromos autó használata a Magyar Golf Szövetség Versenyszabályzatában foglaltak szerint lehetséges, kivételt képeznek a következő esetek: 70 év feletti seniorok indulhatnak elektromos autóval, eredményük beszámít a versenybe. Tartós betegségét szakorvosi igazolással igazoló versenyző indulhat elektromos autóval – abban az esetben, ha az igazolását legkésőbb a nevezéssel egy időben bemutatja és láttamoztatja a Versenybizottsággal. Az igazolás előzetes bemutatása esetén a játékos eredménye beszámít a végeredménybe. Bármely résztvevő orvosi igazolás nélkül is indulhat elektromos autóval a versenyen, azonban eredménye csak abban az esetben számít bele a verseny értékelésébe, ha azt a Versenybizottság előzetesen jóváhagyta.
Távolságmérők használata: a klub engedélyezi a távolságmérők használatát.
A Versenybizottság a változtatás jogát fenntartja!

A nevezés annak visszaigazolása után válik véglegessé.
Ha nem kap 24 órán belül visszaigazolást, kérjük hívja a recepciót: +36 22 594 200