III. Magyar Szenior Mesterek Tornája


Dátum, időpont: 2018. Június 21, csütörtök, 12:00 óra

Játékforma: Egyéni stroke play

Hcp:

Nevezési díj: 3.900 Ft és 9.000 Ft greenfee
A nevezési díj tartalmazza a büféebédet és a startcsomagot
A klubtagok ingyenes greenfee-vel játszhatnak.

Nevezések fogadása: jakobikoncert@gmail.com

A versenyt idén nyílttá tesszük, férfiak és nők is indulhatnak, minden szenior korú játékos benevezhet a versenyre. Így minden játékos megmérkőzhet a ranglisták szerinti legjobb játékosokkal, megnyerheti a bruttó és nettó díjakat és az 5.000 Ft-os ajándékcsomagot. Ezen a versenyen a legjobb 18-ba kerülésért a férfi és női játékosok együtt indulnak.

Díjak a legjobb 18 stroke eredményt elérő játékos között:

Bruttó és Nettó 1-2-3. helyezett (a verseny előtti érvényes HCP alapján).

A legjobb 18 eredményt elérő játékos mindegyike emlékérmet és 5.000 Ft értékű ajándékcsomagot nyer a Magyar Szenior Golfozók Társasága támogatásával. A legjobb 18-ba nem kerülő játékosok között is hirdetünk férfi és női nettó 1-2-3. helyezettet, tehát itt már külön versenyeznek egymással az eredményeikkel a nők és a férfiak.

A résztvevők közül 14 férfi és 4 női játékos a versenyt megelőző válogatók eredménye alapján ingyenes greenfee-vel indulhat a Pannonia Golf & Country Club támogatásával. A 14 férfi játékos: az aktuális magyar ranglista első 6 helyezettje, kiegészítve a saját ranglistánk legjobbjaival 14-re. A nők saját válogatóversenyt rendeznek az ingyenes játékért és a válogatottjukban való részvételért.

A férfiak utoljára 2018. június 10-én szerezhetnek ranglista pontokat erre a versenyre.