IX. GOLFUTAZASOK.HU GOLF CUP – COSTA ALMERIA TROPHY


Dátum, időpont: 2018. Október 27, szombat, 10:00 óra

Játékforma: Shot gun

Hcp:

Játékra jogosult minden 30. életévét betöltött amatőr játékos maximum 36 EHCP-ig.

A verseny rendezője: Pannónia Golf & Country Club, 8087, Alcsútdoboz, Máriavölgy

Szabályok: A verseny az R & A Rules Limited szabályai, a Magyar Golf Szövetség Versenyszabályzata és a Pannonia Golf & Country Club helyi szabályainak megfelelően kerül megrendezésre.

A verseny helyszíne: Pannonia Golf & Country Club, 8087. Alcsútdoboz, Máriavölgy,

A verseny ideje: 2018.10.27. szombat 10:00 shot gun start

Nevezési határidő: a nevezés október 26-án, pénteken 12.00 óráig adható le a Pannonia Golf & Country Club recepcióján személyesen, vagy e-mail-en. Tee time információ a "PC Caddie” hálózaton, illetve a Pannonia Golf & Country Club recepcióján érhető el a versenyt megelőző napon 16:00 órától.

Nevezési díj:

  • PGCC játékosainak: 9.400 Ft
  • Egyéb klub játékosainak: 22.800 Ft

A nevezési díj tartalmazza a green fee-t, a reggeli mézes-mázos bemelegítőt, half way house harapnivalót a Cactus Jack jóvoltából és az őszies büfé ebéd a klubházban.

Résztvevők: Játékra minden korosztály jogosult hazai és külföldi klub amatőr tagja, igazolt hendikeppel, kategóriánkénti besorolás alapján, de a fő díjakat/utazásokat csak a 30. életévét betöltött amatőr játékos nyerheti meg, maximum 36 EHCP-ig.

Nevezési limit: 104 fő. Túljelentkezés esetén, az alacsonyabb HCP-pel jelentkező játékosok jogosultak részt venni a versenyen.

Kategóriák:

  • Bruttó I.
  • Overall Nettó I.
  • Férfi nettó - 1-3. helyezett
  • Női nettó - 1-3. helyezett
  • Szenior nettó - 1-3. helyezett
  • Longest drive/női és férfi
  • Nearest to pin/női és férfi

A verseny játékformája: stableford play 18 szakaszon, HCP minősítő versenykörben.

A verseny indítása: A Pannonia Golf & Country Club 18 szakaszos, par 72-es pályáján, 10:00-kor Shot Gun starttal, 4 fős flight-okban.

Elütő: mindenki az életkornak és nemének megfelelő, standard elütőkről indul.

Eredményhirdetés: a verseny befejezését követő 30 percen belül.:

Versenybizottság: Szeberényi Máté, Jakobi András

Holtverseny: az MGSZ Versenyszabályzatának 27-es pontja szerint.
Óvási díj és határidő: Az óvás a verseny befejezetté nyilvánítását követő egy órán belül írásban nyújtandó be. Óvási díj: 20.000,-Ft.
Score-kártya leadása: A score-kártyát a játék befejezését követően a lehető legrövidebb időn belül az erre kijelölt helységben a versenyző és markere által aláírva kell leadni. Amennyiben a játékos a score-kártyát leadta, úgy módosításra, javításra a továbbiakban nincs lehetősége.
Golfkocsi használata: Elektromos autó használata a Magyar Golf Szövetség Versenyszabályzatában foglaltak szerint lehetséges, kivételt képeznek a következő esetek: 70 év feletti seniorok indulhatnak elektromos autóval, eredményük beszámít a versenybe. Tartós betegségét szakorvosi igazolással igazoló versenyző indulhat elektromos autóval – abban az esetben, ha az igazolását legkésőbb a nevezéssel egy időben bemutatja és láttamoztatja a Versenybizottsággal. A Versenybizottság jogosult az autóhasználatot egyedileg elbírálni. Az igazolás előzetes bemutatása esetén a játékos eredménye beszámít a végeredménybe. Bármely résztvevő orvosi igazolás nélkül is indulhat elektromos autóval a versenyen, azonban eredménye nem számít be a verseny végeredményébe.
Távolságmérők használata: a klub a versenyidejére engedélyezi a távolságmérők használat, de ez nem lassíthatja a játék tempóját.

A Versenybizottság a változtatás jogát fenntartja!

A nevezés annak visszaigazolása után válik véglegessé.
Ha nem kap 24 órán belül visszaigazolást, kérjük hívja a recepciót: +36 22 594 200