6. Golfkupa A Fenntartható Jövőért


Dátum, időpont: 2018. Szeptember 08, szombat, 10:00 óra

Játékforma: Texas Scramble

Hcp:

Meghívó

Szabályok: A verseny az R & A Rules Limited szabályai, a Magyar Golf Szövetség Versenyszabályzata, és Pannonia Golf & Country Club helyi szabályainak megfelelően kerül megrendezésre.

A verseny helyszíne: Pannonia Golf & Country Club, 8087. Alcsútdoboz, Máriavölgy,

A verseny ideje: 2018. szeptember 8. szombat, 10:00 SHOT GUN

Nevezési határidő: a nevezés a versenyt megelőző napon 12:00 óráig adható le a Pannonia Golf & Country Club recepcióján személyesen, telefonon vagy online. Tee time információ a "Golf network-on" a Pannonia Golf & Country Club recepcióján érhető el 18:00 órától.

Nevezési díj:

  • PGCC játékosainak: 6.500 Ft
  • Egyéb Klub játékosainak: 19.900 Ft

A nevezési díj tartalmazza a versenyen való részvételt, a start csomagot, a büfévacsorát, a játékot, továbbá részvételt a díjkiosztón és a nyereményeket.

Résztvevők: Bármely hazai és külföldi klub amatőr vagy profi tagja, igazolt max. 45 klubhendikeppel.

A verseny játékformája: texas scramble 18 szakaszon, 4 fős csapatokban, nem HCP minősítő versenykörben. Négy fő alkot egy flightot. Mindkét játékos elüt, majd az általuk kedvezőbbnek ítélt labda helyéről mindkét játékos újra üt és ezt addig ismétlik, amíg nem végeznek az adott pályaszakasszal.
Kombinált hendikep: A játékosok phcp átlagának 40%-a.

A verseny indítása: A Pannonia Golf & Country Club 18 szakaszos, par 72-es pályáján, 4 fős flight-okban, 10:00-órakor Shot Gun starttal.
Elütő: mindenki az életkornak és nemének megfelelő, standard elütőkről indul. Férfi pro játékosok a men pro, arany, a női pro játékosok a női pro távoli, sárga, elütőről játszik.
Eredményhirdetés: a verseny befejezését követő 1 órán belül.

Díjazottak:

  • Csapat díjak I.II.III. helyezettek
  • Nearest to the pin
  • Longest drive női és férfi

A verseny rendezője fenntartja a jogot, hogy azokat a díjakat, amelyeket a helyezettek nem vesznek át a díjkiosztón, sorsolásra bocsássa.

Holtverseny: az MGSZ Versenyszabályzatának 27-es pontja szerint.
Óvási díj és határidő: Az óvás a verseny befejezetté nyilvánítását követő egy órán belül írásban nyújtandó be. Óvási díj: 20.000,-Ft.

Score-kártya leadása: A score-kártyát a játék befejezését követően a lehető legrövidebb időn belül az erre kijelölt helységben a versenyző és markere által aláírva kell leadni. Amennyiben a játékos a score-kártyát leadta, úgy módosításra, javításra a továbbiakban nincs lehetősége.

Távolságmérők használata: csak távolság mérésre használatos eszközök alkalmazhatók

A Versenybizottság a változtatás jogát fenntartja!

A nevezés annak visszaigazolása után válik véglegessé.
Ha nem kap 24 órán belül visszaigazolást, kérjük hívja a recepciót: +36 22 594 200