Wieser-Takács Zsuzsa és Dr. Horváth Péter a Pannónia Golf Club 2017-es Bajnokai!

Szélcsendben indult, de korántsem abban zárult a Pannónia Masters második napja, így a játékosoknak igen nehéz dolguk volt pozíciójuk megtartására, esetleges javítására. A nap legjobb eredménye Ralph Müller nevéhez fűződik, aki 72-es körrel hatalmasat ugorva jött fel az összetett 4. helyre, így értékes pontokhoz jutva az idei Pannónia Challenge Tour győztese lett bruttó kategóriában! Nettó értékelésben sem volt izgalommentes a végjáték, a B kategóriában Wang Dong Hui egyetlen ütéssel zárt Wang Shaoshan előtt, míg az éves összesítésben a végig vezető Mujahid Tamás lett a győztes. Nettó A kategóriában a döntő napon és az összetettben is számtalan kérdőjel sorakozott vasárnap délutánig, végül Tran Ngoc Ha gyűjtötte be a Masters első helyet, míg –miután sem Wieser Jürgen, sem Briglovics Gábor nem tudott pontot szerezni- a Pannónia Elnöke, Briglovics Gábor nyerte a Challenge Tour-t, mindössze 4 ponttal Le Viet Hung előtt. A hölgyek nettó értékelésében a Masters győztese a kiegyensúlyozott, szép hétvégét összehozó Oravecz Orsolya lett, az éves összesítésben pedig Dr. Erdei Éva, megőrizve vezető pozícióját, immáron Challenge Tour győztesnek vallhatja magát! A legifjabbak versenyében Zsoldos Botond a Masters-t és a Challenge Tour-t is bezsebelte, így megvédte tavaly megszerzett címét.

A Klubbajnokság első napján Wieser-Takács Zsuzsa 3 ütés előnyt szerzett, ehhez további hatot adva magabiztosan, 9 ütés előnnyel élete első Klubbajnoki címét szerezte meg! A férfiaknál Dr. Horváth Péter a hétvége és talán az év egyik legjobb körét játszva, -2-vel nyitott szombaton, ezt taktikusan megőrizve, szezonját megkoronázva zsebelte be a Férfi Klubbajnoki címet, 5 ütéssel megelőzve Zilahy Csabát.


Ennél izgalmasabban talán nem is alakulhatott volna, remek hétvége és egy színes, fordulatokban gazdag sorozat van mögöttünk. Gratulálunk az újdonsült Klubbajnokoknak és a Challenge Tour 2017-es kiírásának győztesei előtt is le a kalappal!
Folytatás jövőre!