Teltházas ranglistaversennyel kezdtük meg a 2017-es szezont

Maximális létszámmal, 108 fővel rajtolt Péntek reggel a szezon első ranglistaversenye, mely a tavalyi évhez hasonlóan az Aegon és a Driving Experience közreműködésével került megrendezésre. A játékosokat egy remekül felkészített pálya gyors green-jei és a tavaszi szezonra jellemző élénk szél tréfálta egészen kora reggeltől, ám ennek ellenére kiváló teljesítményeknek tapsolhattunk az eredményhirdetés alatt.

A hölgyek versenyében Sándor Virág a körülmények ellenére 36 stableford pontot játszott, ezzel a női kategória első díját zsebelhette be. A legfiatalabbaknál Stöllinger Alex állhatott a dobogó legfelső fokára, a szenioroknál a longest drive-ot is begyűjtő Vuong Hoang Huyen győzött. A férfiak B kategóriájában a nemrég a BMW Golf Cup International Világdöntőjét is megjárt Palya Ferenc örülhetett (42 stableford pont) , az A kategóriában Koller György nem talált legyőzőre. A nap hőse az érettségire készülő Rózsa Dávid lett, aki egy egészen elképesztő hátsó 9 szakaszt produkálva összességében 71 ütéssel, a végén zsinórban 3 birdie-t ütve, toronymagasan a nap legjobb eredményével lett az abszolút győztes.

Jobb kezdést nem is kívánhattunk volna, nincs más hátra, mint készülni a jövő vasárnapi VII. Golfutazasok.hu – Barcelona Trophy-ra !

Köszönjük a bizalmat és gratulálunk a győzteseknek!