Pannóniás ragyogás a XXVIII. Magyar Kupán

32 játékos neve mellett szerepelt a Pannónia felirat a 97 fős mezőny startlistáján a Magyar Kupa első napján, mely egészen elképesztő részarány egy ilyen komoly megmérettetésen. A kitisztított, játszhatóvá varázsolt, ám így is komoly kihívást jelentő Balatonudvari pályán két napon keresztül zajlott a 28. Magyar Kupa. Az abszolút első helyen kívül a Magyar Golf Szövetség még számos nettó kategóriában is eredményt hirdetett, így a mezőny jelentős részének esélye volt dobogóra állni az első napi játék után is.

A Pannónia játékosai ezúttal sem okoztok csalódást, sőt, szinte egy az egyben magukkal hozták a trófea gyűjteményt!

A hölgyek kategóriájában Kecskés Kornélia a harmadik, míg Turkovics Ilona a dobogó legmagasabb fokán végzett, a senior hölgyeknél Erdei Éva a második, Wieser-Takács Zsuzsa pedig az első helyet kaparintotta meg. A junior lányoknál Akadémiánk két játékosa, a második nap slágerét biztosító, hole in one-t elérő Szántó Sára a második helyen végzett, az első helyet a szinte tökéletes vasárnapot produkáló Kiss Polett Karolina szerezte meg. A junior fiúk mezőnyében nem rendeznek díjátadót Somogyi Bence nélkül, Ő ezúttal a dobogó harmadik fokára állhatott, az első helynek Horváth Erik örülhetett. Nettó Férfi kategóriában S. Nagy Csaba a harmadik helyen fejezte be a versenyt, az abszolút kategóriában pedig Holló Zsombor, mindössze két ütéssel lemaradva a kupagyőztes Kötél Bencétől a harmadik helyen végzett.

A verseny rangjához méltó, tökéletes rendezés mellett egy valódi kihívással nézhetett szembe a teljes mezőny, a balatoni pálya pedig legszebb fényében tündökölt. Klubunk köszönettel tartozik annak a 32 játékosnak, akik elindultak a versenyen és természetesen szívből gratulál a győzteseknek!