Mercedes Trophy 2017

Csodálatos körülmények között kezdhette meg a játékot a 25 flight-ból álló mezőny vasárnap 10 órakor a Pannónián. A Mercedes alaposan kitett magáért, a játékosok reggel a regisztráció után átvehették egyedi pólójukat, majd a megnyitó és a bemelegítés után megkezdődött a játék a nem mindennapi díjakért. A 3-as szakaszon a Mercedes új, E-coupé autóját vihette volna haza egy hole in one-t elérő játékos, ám az autó tulajdonlásához a jelek szerint más utat kell találniuk golfozóinknak, ugyanis a sok ígéretes próbálkozás ellenére az autó ezúttal nem talált gazdára. Nem úgy a „Drive to the Major” különdíj, melyet a 18-as szakaszon rendeztünk. Nagy Csaba a verseny első felében dűlőre vitte a dolgot, ugyanis kezdőütése a fairway közepén origóként kifeszített madzagon állt meg, így esélyt sem hagyott a mögötte jövőknek. Csaba a Mercedes jóvoltából elutazhat az idei The Open-re, melynek a Royal Birkdale pályája ad otthont. A verseny végeztével olyan élményben lesz része, melyet valószínűleg sosem fog elfelejteni, hiszen játszhat a Royal Birkdale pályán a világ legjobbjai után!

A nap abszolút győztese az érettségiről éppen a pályára kiszaladó felnőtt válogatott játékosunk, Rózsa Dávid lett, aki egy fantasztikus 74-es kört produkált az időnként tour gyorsaságú green-eken.

A Mercedes Trophy sorozat továbbjutó helyeire összesen 39-en pályáztak, egyenlő arányban elosztva a három nettó kategóriában. A Nettó A kategória győztese Garami István (38 pont) lett, a Nettó B legjobbja Molnár György (36 pont), míg a Nettó C kategóriában pedig Márton Károly (41 pont) nem talált legyőzőre, így Ők folytathatják a sorozatot a június 10-12. között megrendezésre kerülő frankfurti regionális döntőben.

Újabb fantasztikus élménnyel gazdagodott mindenki, aki a Pannóniát választotta!

Köszönjük a bizalmat!