IX. Golfutazasok.hu Golf Cup – Costa Almeria Trophy

104 versenyzővel, teljes teltházzal indult el délelőtt 10 órakor, Shot Gun starttal a verseny. Az előrejelzésnek megfelelően délelőtt kisebb esőben kellett helytállniuk a golfozóknak, délutánra azonban szélcsendben, tökéletes körülmények között élvezhette mindenki az őszi bónusz játékot.

A nap legjobb eredményét a 6 (!!) birdie-t elérő Meznerics Gergely produkálta, aki 35 bruttó stableford ponttal kimagaslott a mezőnyből. Nettó kiértékelésben –rendhagyó módon- szintén díjazásra került az abszolút legjobb, a győztes score Sajner Zsuzsanna nevéhez fűződött, 41 nettó ponttal. A férfiak nettó versenyét Hideg János, a hölgyekét Wieser-Takács Zsuzsanna, míg a szeniorokét Csepregi Csegő zsebelte be.

Az eredményhirdetés előtt, alatt és után éttermünk ínycsiklandozó fogásai tették teljessé a napot, a győzteseknek járó, megérdemelt taps után pedig a nap háziasszonyát, Batta Krisztinát köszöntötték vendégeink születésnapja alkalmából.

Fantasztikus versenyszezont tudhat a háta mögött a Pannónia Golf & Country Club, mely méltóképpen került lezárásra egy kiválóan szervezett, remek hangulatú versennyel a Golf Travel Hungary közreműködésével.

Köszönjük mindenkinek, akik a Pannóniát választották október utolsó szombatjára, és ne feledjétek, hogy az időjárás még mindig a golfozókkal van, a pálya pedig remek állapotnak örvend, érdemes kihasználni!