III. Golfünnep – Szuper Kupa

A vasárnapi program összesen 10 egyéni és 5 foursome meccsel reggel 9 órakor indult, a szombatihoz hasonló ragyogó körülmények között. Az első mérkőzésen a Szenior csapat meggyőző teljesítménnyel győzte le a Szuper Szenior válogatottat, majd a Szenior Női és a Mid-Amatőr Női válogatottak összecsapása következett, ahol 1-1-es állás után playoff-ban kerekedett felül a Szenior válogatott, megszerezve a női kategória bronzérmét.

A férfiak bronzmeccsén a Junior csapat kiélezett és szintén playoff-ba torkolló mérkőzésen 2-1 arányban legyőzte a Mid-Amatőr Férfi csapatot. A Női döntőben a Felnőtt csapat a két egyéni meccs megnyerésével bebiztosította az aranyérmet, míg a férfi döntőben a Profi válogatott esélyt sem adott a Felnőtt Férfi csapatnak.

Összességében a hétvége valóban a golf ünnepeként szolgált, csodás időben és remek pályán, fordulatos és izgalmakkal teli mérkőzésekkel, valamint kimagasló egyéni teljesítményekkel emlékezetessé téve az immáron harmadik éve megrendezésre kerülő versenyt


#