Fontos információk az online tee time foglalásról

Október közepe óta tesztüzemben elindítottuk az online tee time foglalás lehetőségét. Az eddigi tapasztalatok alapján az alábbiakban szeretnénk megosztani néhány hasznos tanácsot és információt a foglalással és a rendszer működésével kapcsolatban:

1. Tagoknak érdemes a foglalás megkezdése előtt a foglaló felületen bejelentkezni, így felismeri őket a rendszer és a tagságnak megfelelő kondíciókkal foglalhatnak. A bejelentkezéshez a tagság vásárlásakor megadott email cím és egy jelszó szükséges. Erről levélben tájékoztatást küldött a rendszer.

2. Ha nem tud bejelentkezni a kérje a recepció segítségét!

3. tagjaink részére elérhető egy un. Book on Tee Sheet funkció, amellyel láthatóak a már befoglalt tee timeok, segítve az optimális időpont kiválasztását

4. FONTOS: A rendszer automatikusan felkínálja a foglalás létszámának megfelelő üres tee time helyeket. Ezért a foglalásnál mindig a tényleges játékos létszámot megadva célszerű foglalni, így elkerülve hogy azt másik játékosnak felkínálja a rendszer.

5. A nem klubtagok a foglalásnál nem látják a már befoglalt tee timeokat. Az összes olyan tee timeot felajánlja a rendszer, amelyikben a megadott létszámú játékosnak még van szabad hely. Pl ha 2 fős a foglalás, minden olyan tee time is elérhető lesz, ahol már max. 2 játékos foglalása rögzítve van.

6. Aki el akarja kerülni, hogy rendszer automatikusan beosszon mellé egy akár ismeretlen játékost, foglaljon a recepción közvetlenül telefonon a +36 22 594 200 számon vagy az info@golfpannonia.hu email címen. FONTOS: Azt természetesen nem tudjuk garantálni, hogy mindenáron tartjuk az üres helyeket.

7. Klubtagjaink részére rendelkezésre áll egy tagi felület, ahol szerkeszthetik adataikat, megtekinthetik jövőbeni és korábbi foglalásaikat, tagságuk állapotát, lejáratát. Lehetőség van foglalni is és láthatóak a megvásárolt csomagok (5 ill. 10 alkalmas green fee csomagok stb.). Lehetőség van scoreok tárolására is és az aktuális HCP rögzítésére (FONTOS: a klub továbbra is a Magyar Golfszövetség által nyilvántartott HCP-t tekinti hivatalosnak, vagy egyéb külföldi golfszövetség, klub által leigazolt HCP-t. A chronogolf a scoreok alapján számol HCP módosulást, de azt az USGA szabályai alapján, ami Magyarországon nem érvényes, itt az EGA által meghatározott kalkulációt tekintjük hivatalosnak.)

8. Mint minden rendszer, ez is tartalmaz kisebb-nagyobb hibákat. Amint ilyet észlelünk, továbbítjuk a fejlesztők felé. Amennyiben tapasztal hibát, kérjük feltétlenül jelezze részünkre, hogy mielőbb orvosolhassuk. A rendszer folyamatosan bővül új funkciókkal, amiről folyamatosan tájékoztatást nyújtunk.

Ha még eddig nem tette, iratkozzon fel hírlevelünkre a jobb oldalon található űrlapon. Minden új feliratkozó egy range zseton kupont kap ajándékba, amelyet beválthat a recepción.


A szezon további részére kívánunk jó golfozást és szép eredményeket!


Belépés és foglalás a klubtagi felületrőlTagi felület