Év Golfozója díjátadó Gála

December 16-án, pénteken délután került sor az Év Golfozója díjak átadó Gálájára a Magyar Sportok Házában. A Pannónia Golf & Country Club számára a Gála évről-évre kiváló lehetőséget ad a szezon legszebb pillanatainak és kiemelkedő eredményeinek felidézésére, az utóbbi évek tendenciái alapján pedig joggal várhattuk, hogy a 2016-os szezon legjobbjainak kihirdetésekor is érintett lesz Klubunk.

2016-ban versenyzőink tovább öregbítették a Pannónia évtizedes hírét, a díjak pedig hűen tükrözik, jó úton járunk.

Klubunk számára külön öröm, hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén is az „Év Golfklubja” cím elnyerésével vált teljessé a szezonunk. A Pannónia elismerése azonban nem jöhetett volna össze azok nélkül az egyéni teljesítmények nélkül, amelyek eredményeképp játékosaink számos kategóriában elnyerték az év legjobbja címét.

A Pannónia zászlaja alatt tehát az Év Golfozója lett

  • Junior Lány kategóriában Tóth Maya Napsugár
  • Junior Fiú kategóriában Rózsa Dávid
  • Senior női kategóriában Wieser-Takács Zsuzsa
  • Női kategóriában Batta Krisztina
  • Férfi kategóriában Csányi Olivér.

Klubunk versenyzői különdíjakban is részesültek, a szavazatok alapján Rózsa Dávid öccse, Rózsa Dániel lett a szezon felfedezettje, Simmes Alexander Szlovák Nyílt Bajnokságon aratott győzelme pedig az „Év Golferedménye” kitüntetést érdemelte ki.

A Pannnóia nem csak az Év Golfklubjaként érdemelt elismerést, a júliusban az Európai Golf Szövetséggel (EGA) közösen megrendezett European Team Shield Championship méltán bizonyult az Év Golfeseményének.

2016 tehát a díjak tekintetében is kiemelkedő szezonnak bizonyult, a magunk részéről pedig mindent meg fogunk tenni azért, hogy 2017 decemberében legalább ennyi elismerésben részesüljünk!


Forrás: www.hungolf.hu