Bentley-Breitling Ranglistaverseny – Pannónia Challenge Tour III.

Hatalmas érdeklődés övezte a világmárkák nevével fémjelzett idei harmadik Pannónia Challenge Tour fordulót. A pénteki nevezési határidőig 140-nél is többen jelezték részvételi szándékukat, végül a már-már hagyományosnak tekinthető 104 fővel zárult a startlista, tartva attól, hogy a barátságtalan időjárás esetleges megérkezése keresztülhúzná az újabb 140 fős versenyünk lebonyolítását.

A borongós, rendkívül szeles idő komoly próbatételt jelentett a mezőnynek, az első flight beérkezése után pedig a versenybizottságnak 40 percre fel kellett függesztenie a játékot villámveszély miatt. A szünet után végül zavartalanul fejeződhetett be a játék, természetesen a friss junior bajnok Závaczki Bálint (71) győzelmével, aki két héttel korábbi lehengerlő teljesítménye után kisebb pihenőt iktatott be, mégis mínuszban ragadt!
A hölgyek kategóriájában az idény egyik legnépesebb mezőnye jött össze, ennek megfelelően kimagasló teljesítményre volt szükség a győzelemhez, amit végül Dr. Lex Annamária kaparintott meg. A férfiak B kategóriájában (14,0-36) Zhou Hai, az A kategóriában Bodnár Viktor, a Szeniorok különversenyében Dr. Karvász Tamás, míg a legifjabbaknál Jaczkovics Emma bizonyult a legjobbnak.

Gratulálunk a győzteseknek és köszönjük, hogy ismét a Pannóniát válaszottátok!
A sorozat méltó lezárásaként szeptember utolsó hétvégéjén jövünk a kétnapos stroke play játékformában megrendezésre kerülő Pannónia Masters Klubbajnoksággal!