58. Magyar Amatőr Bajnokság


Az első két nap eredményei után egyértelmű volt, hogy a hölgyeknél Vadkerti Adél könnyedén megvédheti a tavaly megszerezett bajnoki címét,míg a férfiak mezőnyében Csányi Olivér,köszönhetően a második napi fantasztikus 69-es eredményének,egy ütés előnnyel fordult a döntő napra a hazai pályán játszó Kötél Bence elött.

A harmadik napon végre teljesen ideális időben kezdődött meg a játék,ez az eredményeken is nyomot hagyott.


Klubunk büszkesége,Vadkerti Adél higgadt játékkal sikeresen megvédte a címét,a Pannóniás dobogót a kiegyensúlyozottan teljesítő Czernecki Laura és a napról-napra formába lendülő Briglovics Boróka tette teljessé.

A férfiak mezőnyében a Kötél-Csányi különmeccset harmadikként az a Somogyi Bence kísèrte,aki egész hétvégèn fantasztikusan menetelve,korát meghazudtoló érett játékkal (80-76-76) hatalmasat javítva a hendikepjén,végül T4-ik helyen végzett! A bajnoki címért harcoló két játèkos csatàjàból Kötél Bence került ki győztesen,ennek ellenère minden dicséretet megérdemel Olivér,aki címvédőként az utolsó pillanatig izgalmassà tette a versenyt. A dobogó harmadik fokára az Olivérhez hasonlóan Pannóniàs színekben játszò Rózsa Dávid álhatott fel,aki a hétvége abszolùt legjobb körét,egy sokáig emlékezetes 67-et játszott.


Ezzel a 6 dobogós helyezèsböl 5-öt PGCC játékos szerzett meg,gratulálunk Nekik,továbbá köszönjük mindenkinek,aki a Pannónia színeiben teljesítette a Bajnokság három napját!