Üdvözöljük a Pannónia Golf & Country Club honlapján!


Pannonia Golf & Country Club 18 lyukú golfpályáját a híres osztrák pályatervező, Hans G. Erhardt tervezte. A pálya egy völgyben húzódik, így a fairway-ek változatos formái kiváló golfos élményt nyújtanak. Nyolc szakaszon tavak színesítik a játékot, és kihívást jelenthetnek a dimbes-dombos green-ek zászló pozíciói is. A 6 különböző elütő hely igazi, korrekt képet adhat kezdő és haladó játékosoknak golftudásukról. A természeti környezet, a gyönyörű és gondosan ápolt pálya kiváló ütésekre inspirálja a golfozót.

A Pannonia Golf & Country Club pályájának kialakítása megfelel a legmagasabb európai színvonalnak.A szakszerűen gondozott elütő, pitching és putting greenek kitűnő gyakorlási lehetőséget biztosítanak a tanuláshoz és a játék előtti gyakorláshoz is. A P.G.A. Tour szabványainak megfelelő elütők és fairway-ek jó felvezetést biztosítanak a gyors greeneken való befejező szakaszhoz. A változatos pin pozíciók sportos élményt nyújtanak minden játéknapon.

A csodálatos környezetben fekvő golfpálya kellemes klimatikai viszonyaival több napon keresztül is ragyogó játékélményt nyújt a golfozóknak.

Legfrissebb hírünk

Sárközi Ricsi, Závacki Bálint és Kemény Kevin is legyőzte ellenfelét, Somogyi Bence és Fülöp Gergő párosa, csak szoros eredménnyel kaptak ki lengyel ellenfeleiktől. Gratulálunk fiúk!

Részletek

Rólunk mondták

Thank you for being such a good host. It’s been great and we had a wonderful time!

Team Lichtenstein – European Team Shield Championship 2016

Kiemelt Partnereink

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
Pannonia Golf & Country Club on Leadingcourses.com
#