GolFiesta Ranglistaverseny - Pannónia Golf & Country Club

Teljes teltház, délelőtti és délutáni, kétszer két elütős indítás, rekkenő hőség és tökéletes pálya, így jellemezhető a hétfői versenyünk. A GolFiestával karöltve az év legnépesebb versenyét tudtuk lekoordinálni a livescore-erek, a bírók és a játékosok segítségével, sokan nem gondolták előzetesen, hogy ekkora mezőnynek fennakadás nélkül tudunk kiváló programot biztosítani.

Fantasztikus eredmények születtek minden kategóriában, sokan javították meg jelentősen a hendikepjüket, a legemlékezetesebb kört azonban vitán felül az Amerikában pallérozódó Csányi Olivér produkálta, aki Par alatt 6 ütéssel, 66-tal (35;31) teljesítette a 18 lyukat, utcahosszal bezsebelve a bruttó első díjat az egyébként szintén remekül teljesítő Sárközi Richard és Meznerics Gergely (73-73) előtt.
Kivételes napot tudhatunk magunk mögött, a vendégek és a szervezők is mosolyogva hagyták el a Pannoniát, köszönjük a GolFiestának, hogy sikeres együttműködésünk újabb bizonyítékaként a golfszezon legnagyobb versenyét hoztuk össze együtt.

Természetesen gratulálunk a győzteseknek a remek eredményekhez és szeretettel várunk mindenkit a vasárnapi Kempinski Ranglistaversenyen, mely a Pannonia Challenge Tour idei második fordulója is egyben.