Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Kedves Sporttársak!

Örömmel értesítjük, hogy 2019-ben Magyarországon is elindul a Mercedes‑Benz After Work Golf Cup versenysorozat! A Mercedes‑Benz After Work Golf Cup keretében baráti légkörben, de egyben a versengés izgalmával játszhat le munka után egy-egy fordulót. A Németországban már hagyományosan megrendezett Mercedes‑Benz After Work Golf Cup sikere is azt mutatja, hogy a kilenc lyukas verseny valódi alternatíva a klasszikus 18 lyukas versenyekkel szemben, különösen azok számára, akik napközben dolgoznak. Mi most megvalósítjuk amit talán már ön is keresett!

A versenyambíciók ellenére a Mercedes‑Benz After Work Golf Cup lényege a szórakozás és a játék élvezete. Ezért a mottónk is ez: „Fele távon, dupla szórakozás!” A hétköznap délután 5 órától kezdődő versenyfordulók lehetővé teszik, hogy akkor is hódoljon a golf iránti szenvedélyének, amikor a szabadidő egyébként csak korlátozottan áll rendelkezésére.

A Mercedes‑Benzről lévén szó pedig kivételes nyeremények megszerzésére van lehetősége. Önnek mindössze regisztrálnia kell!
Felkészült hát, hogy egy újabb szintre emelje a játékot? Ha pedig mégsem megy olyan jól a játék, gondoljon arra, hogy egyébként még az irodában ülne, csakúgy mint a többiek. Ezért biztosak vagyunk benne, hogy egyetért velünk, amikor azt mondjuk: inkább töltse idejét a szabadban, mint behavazva az irodában!
Reméljük, örömét leli majd a játékban és remek eredményeket ér el a Mercedes‑Benz After Work Golf Cup-on, Magyarországon!

A Mercedes‑Benz After Work Golf Cup csapata

forrás: https://hu.awgc.com/hu

REGISZTRÁCIÓ
NEVEZÉS AZ EGYES VERSENYEKRE
AKTUÁLIS RANGLISTA