A Pannonia Golf & Country Club
Esküvőhelyszín

A Pannonia Golf & Country Club 1996. évi alapítása óta Magyarország vezető golf klubja. A több mint 20 éves fennállásunk óta a sportrendezvények mellett számtalan esküvő, családi esemény és céges rendezvény megszervezésében és lebonyolításában vehettünk már eddig is és veszünk is részt.
Fő célunk, hogy a festői szépségű Máriavölgy és a történelmi klubház adta egyedi miliő professzionális szolgáltatással kiegészítve egy felejthetetlen élményt nyújtson NEKTEK és családotoknak, barátaitoknak a nagy napon.
Munkatársaink a saját szakterületükön mind kiváló szakemberek, akik több éves tapasztalatukkal működnek közre abban, hogy az esküvő megszervezése számotokra örömteli feladat legyen.

Reméljük, hogy a lenti rövid bemutatkozásunk felkelti az érdeklődésetek és a Pannónia Golf & Country Clubban történik meg az álomesküvőtök!

Pannonia Terasz

A klubház épületében található éttermünk egyedi hangulatot biztosít az eseményhez. Az esküvői gála berendezéssel max. 95 fő részére tudunk ülő-helyet kínálni.
Az étteremhez tartozó 400 m2-es terasz napköz-ben és este is hangulatos beszélgetések, programok helyszíne lehet.

RÉSZLETEK

Pannonia Junior Academy & Suites

2019-ben nyitottuk meg a klub kertjének központi helyén a 10 szobás szálláshelyünket.
A 20 férőhelyes szolid eleganciával berendezett, légkondicionált szobák mindegyike csodás panorámát biztosít a klubházra és a tóra.
Az esküvői csomagban 1 szobát biztosítunk az ifjú pár részére díjmentesen.

SZOBATÍPUSOK